divendres, 12 de juliol del 2013

Sopar de companys

Finalment ens hem retrobat un grup de 14 companys de la fornada del 62-63 (més o menys), o que com a mínim hem compartit cursos acadèmics entre els Maristes Sant Josep i Valldemia.
La gran majoria ens hem anat reconeixent conforme anàvem arribant al restaurant Palomares de Vilassar. Alguns encara ens veiem de tant en tant (molt de tant en tant) i ja ens teníem fitxats mútuament, però a alguns personalment feia més de trenta anys que no els veia, però per sort els he reconegut a tots. De fet hi ha hagut de tot. Alguns no recordaven als altres, però vaja això entra dins del joc.
Bàsicament vam compartir uns vuit o nou anys els que ja érem a Valldemia des del parvulari o primer (com va ser el meu cas), i des de 4rt a 8è amb tots els companys que van venir de Sant Josep. Curiosament alguns no vam coincidir mai en el mateix grup. Coses de les distribucions i les llistes que feien els ‘hermanos’.
Com a mínim i pel que fa al meu cas, vaig compartir aula amb tots els que ens hem trobat el dissabte passat.



A la fotografia de grup i d’esquerra a dreta tenim a la fila del darrera a: Jordi Romagosa, Ernest Verdaguer, Raimon Carles, David Rigau, Miquel Castany, Carles Casabella, Josep M. Cantariño, Gerard Piñol i Miquel Abellán.
Asseguts i d’esquerra a dreta: Àngel Puig, Francesc Carreras, Josep M. Arnau, Joan Pruna i Víctor Codosal.
Alguns ens vam veure ara deu fer un set o vuit anys en la trobada dels 25 anys d’ex-alumnes maristes, una trobada més institucional que organitza l’Associació d’Antics Alumnes de Valldemia. D’aqui a uns quants anys potser ens retrobarem en la dels 50 anys, però això és un altra tema.
A taula les converses van anar en el sentit de recordar anècdotes, cursos, professors, altres companys, etc. i també sobre la nostra vida familiar, laboral i personal. Lo normal, vaja.
En definitiva una vetllada entretinguda i distesa que com acostuma a passar en aquest casos, la vam trobar curta. Existeix la intenció de poder-la repetir, ampliant el nombre d’assistents, que sempre serà un valor afegit.
Sols agrair al Josep M. Cantariño la idea i el fet de dur a terme aquesta trobada i al Josep M. Arnau que m’ho va comentar. Va ser una vetllada molt maca. Gràcies a tots.

.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada