dilluns, 16 d’abril del 2012

Concert d'Intercanvi a Sant Josep

El passat dissabte la coral Primavera per la Pau va oferir un concert Pro-Càritas a l’Església de Sant Josep de Mataró, juntament amb la coral El Coro del IES María Guerrero, de Collado Villalba. La col·laboració amb aquesta coral va sorgir arran de l’intercanvi que fan, des de fa més d’onze anys, amb l’INS Josep Puig i Cadafalch de Mataró.
Fruit de l’intercanvi entre instituts es va veure amb satisfacció que tant ells com nosaltres teníem una coral amb un estil força semblant, tant en el repertori, com en la forma de fer els concerts i fins i tot en la vestimenta d’ambdues corals.
La possibilitat de fer un concert tots junts ens l’ha donat Càritas de Mataró, que una ajuda sempre els hi va bé.
Per tant, en una església plena de gent, ambdues corals han posat la música al servei de l’ajut als altres, donant vida a un conjunt de sinèrgies que sempre són interessants.
Una primera part per part nostra, una segona part per part d’ells i dues peces conjuntes, una en castellà (Por qué cantamos) i una en català (Diguem No), han configurat el programa del concert.
Ja fa vint-i-dos anys que formo part de la Coral i que gaudeixo de la complicitat que sempre s’estableix entre la coral i el públic que ens ve a escoltar. Complicitat que dissabte es va manifestar una vegada més.
El company Joan Duran ens ha fet tot un seguit de fotografies. N’adjunto algunes.

Coral Primavera per la Pau





Coro IES María Guerrero







Interpretació conjunta


.


Jordi Romagosa i Nebot

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada